Produk

Otomatis nyanggah Solusi

Produk

  • Z shaped stainless steel flat flex wire mesh conveyor belt

    Z baja berbentuk Z sela lempeng kabel kawat bolong conveyor

    Z bentukna kawat stainless steel sabuk conveyor sabuk, sabuk conveyor beubeur datar sayogi dina rupa-rupa bahan, standarna teu stainless steel 304. Bahan-bahan sanésna sayogi nyaéta: stainless steel 316, rupa-rupa waja karbon, sareng bahan kinerja suhu tinggi.

  • Metal fabric cloth

    Lawon lawon logam

    Logam sequin bolong dikontak ku seueur sequins (nganggo 4 cabang) sareng cincin, sigana sapertos lancah, masing-masing 'kaki' tina sequin damel dina cincin sareng dilipat deui sorangan pikeun ngamankeun masing-masing nyambung.

  • Stainless steel cable rod woven mesh

    Ranté kabel baja karat bolong

    Stainless Steel Rod Woven Mesh didamel tina bar atanapi kabel metal.Ia diwangun ku rupa-rupa pola bar logam transverse anu ngalangkungan kabel logam nangtung. Bahan anu dianggo kalebet stainless steel sareng baja kromium tahan korosi kakuatan tinggi.

  • Metal coil drapery

    Logam coil drapery

    Struktur langsing logam sapertos ieu sapertos pager link ranté, éta dihijikeun ku seueur kabel wavy, panjang kawatna nyaéta jangkungna curtain, sareng urang tiasa ngajalankeun ka mana waé anu anjeun pikahoyong.

  • Aluminum expanded metal mesh

    Aluminium logam bolong bolong

    Mesh Metal Expanded Metal Mesh didamel tina piring aluminium anu seragam ditumbuk / sesebutan sareng diangkat, ngabentuk bentuk inten / rhombic (standar). Ditambihan, piring bolong aluminium bakal lami kaayan dina kaayaan normal. Struktur ngawangun inten sareng lébar ngadamel jenis grille bolong kuat sareng kaku. Panels of Aluminium Expanded bisa diciptakeun kana sababaraha pola bukaan (sapertos standar, jinis beurat sareng ramping). Rupa-rupa ukuran, ukuran pambukaan, bahan sareng ukuran lambar tiasa diproduksi. Bebas waé pikeun ngahubungi kami upami anjeun resep.

  • Stainless steel threaded long quicklink

    Baja stainless threaded panjang gancang

    Pautan stainless steel gancang presion anu gancang nyaéta bunderan logam kalayan pambukaan dina hiji sisi sareng didamel tina 304 atanapi 316 grade steel.Once link aya dina tempat, anjeun ngan ukur nyeker leungeun baju dina tempatna dibukaan pikeun nutup éta ditutup. hal anu hébat nya moal karat dina waktosna, bahkan dina hawa beueus. Sanaos biasana dina ukuran 3.5mm sareng 14mm, upami aya ukuran anu spesial anu ditéang, punten naroskeun ka kami salaku kami kamungkinan pisan pikeun nyayogikeunana.

  • Aluminum chain hook mesh

    Ranté pancing bolong aluminium

    Sapertos paménta gaya busana, langkung unik sareng ranté hiasan khusus langkung narik panon urang.

    Tirai hiasan unik anu unik ieu diwangun ku tautan 13mm link yén pancing aluminium gampang dihubungkeun sareng angkat. Ieu sababaraha detil langsir ranté hiasan pikeun rujukan.

  • Balustrde and railing protection stainless steel wire rope mesh net

    Balustrde sareng panyalindungan panyaring stainless steel kawat tali bolong

    Baja tahan karat baléter tali idéal pikeun inféksi balustrade, sapertos tangga balustrade, balkon balustrade sareng jalur balustrade. Ruang langkung, langkung seueur pangaruh, langkung aman , stainless steel bolong bolong pikeun pembangunan ulang tangga pikeun wangunan padumukan anu nyayogikeun perlindungan ogé elemen anu dirarancang. Bolong keluli tahan karat fleksibel bolong bolong mupus gaduh épformasi fleksibel, ampir teu kabeungkeut, paling tahan sareng tahan kakuatan tahan, paling tahan hujan, salju sareng badai.

  • Flexible stainless steel bird aviary mesh

    Keluli tahan karat manuk bolong aviary bolong

    Baja Keluli Burung Aviary Mesh, Jaringan Aviary & Jaringan Aviary Kanggo Burung, hayam, Parrot, Anu paling sering dianggo nyaéta Knotted Mesh, bolong jahitan anu stainless steel, nyaéta salah sahiji bolong tenun polos anu dilakukeun ku tangan, unggal kawat tali langka nyebrang ganti di luhur sareng di handap unggal tali kawat tenun. Tali dawai sareng kawat maling umumna ngagaduhan diaméter anu sami.

  • Lion enclosure mesh

    Singa kandang bolong

    Singa bolong singa umumna diwangun tina stainless steel ferrule bolong atanapi bolong tali saling, bolong stainless steel kabel tali bolong, singa sareng enclos macan boling, Dadi ekonomis sareng ramah lingkungan, kalayan seragam bukaan sareng transparansi anu saé, tali nyaring bolong tiasa masihan optimal kaayaan interaksi pikeun sémah. Kami produsén tali bolong stainless steel di dieu di China, mendesain sareng ngahasilkeun rupa-rupa ukuran singa dipager sabalikna.

  • Monkey exhibit mesh, tunnel mesh

    Monyét nunjukkeun bolong, torowongan bolong

    Monyét nunjukkeun bolong, torowongan bolong

  • Anti-drop wire rope net

    Jangkar anti anti jaring tali

    Anti-drop Wire Rope Mesh, ngarobih jaring kaamanan anu dicegah, dirarancang pikeun nyegah résiko Turun Leungit sareng ngajantenkeun lingkungan tempat langkung aman. Kacilakaan atanapi turunna kacilakaan lumangsung nalika hiji barang ragrag tina jangkungna sareng nyababkeun karusakan alat, tatu atanapi maotna. Ieu sanés ngan ukur ngancam kasalametan personil tapi ogé alat kritis di daérah pangaruh poténsial.

1.2 Teras> >> Halaman 1/2

Gepair bolong

Bolong pikeun bolong hiasan, urang ngagaduhan kaén bolong logam, bolong logam dimekarkeun, ranté kaitkeun bolong, layar logam hiasan sareng arsiték, jsb.

stainlesss steel architectual woven mesh

Baja Stainless Steel Tenun Arsitéktur

Expanded Mesh

Dicampurkeun

Stainless Steel Rope Mesh Woven Type

Gelang Gelang Méncur Tipe Gelang

Black Oxide Rope Mesh

Hideung Oxide Rope Mesh

Stainless Steel Ferrule Mesh

Mesh Ferrule Stainless Steel