Bolong kabel bolong

Bolong kabel bolong

Katerangan Singkat:

Jambon kabel Arsitektur Stainless Steel transparan jeung inovatif, bolong tiasa dianggo dina sagala jinis aplikasi kalebet balustrades dina sasak sareng tangga, kandang zoo fleksibel, bolong aviary, pager halangan ageung, sareng ngawangun sistem trellis dll.


Jinis Produk

Produk Tag

Rangka kabel bolong stainless steel dianggo sacara éksténsif salaku bahan arsitéktur anu elegan anu gaduh elemen kasalametan salaku bagian integral tina pagelaran umum salaku elemen wangunan, Langkung seueur deui, kusabab transparansi luhur, kabel baja stainless steel sareng meshes pas kana penampilan umumna. ngawangun gampang, naha horisontal atanapi tegak, sanggup ngarobih unobtrusively kana bentuk anu dipikahoyong di daérah anu kedah dijaga.

Bolong kabel baja tahan karat nawiskeun rupa-rupa kamungkinan pikeun dianggo dina arsitéktur sareng desain interior, béda diaméter sareng ukuran bolong fleksibel ngawenangkeun solusi anu didamel.

Architecture cable mesh8
Architecture cable mesh9

Fitur bolong baja stainless steel fitur
1. Ringan, kakuatan tinggi, awét, lemes sareng ketahanan kacapean, dampak résistansi, kakuatan rusak ageung, struktur umumna kuat sareng dura ble, hirup jasa dina langkung ti 50 taun.
2. Transparansi anu alus, penampilan mewah, gaya novel, tiasa dihijikeun sareng lingkungan sekitar, caket ka alam, perlindungan lingkungan anu héjo, ngagaduhan hiasan anu hadé sareng pangaruh pelindung.
3. Ampir henteu peryogi pangropéa, sareng tiasa dianggo deui.
4. Fleksibét bolong baja anu fleksibel, ngamungkinkeun struktur dua diménsi sareng tilu diménsi, rupa-rupa kawat diaméterna, ukuran liang sareng ukuran panel tiasa ngarobih pikeun nyumponan sarat anjeun.

Architecture cable mesh5
Architecture cable mesh3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori

    Gepair bolong

    Bolong pikeun bolong hiasan, urang ngagaduhan kaén bolong logam, bolong logam dimekarkeun, ranté kaitkeun bolong, layar logam hiasan sareng arsiték, jsb.

    stainlesss steel architectual woven mesh

    Baja Stainless Steel Tenun Arsitéktur

    Expanded Mesh

    Dicampurkeun

    Stainless Steel Rope Mesh Woven Type

    Gelang Gelang Méncur Tipe Gelang

    Black Oxide Rope Mesh

    Hideung Oxide Rope Mesh

    Stainless Steel Ferrule Mesh

    Mesh Ferrule Stainless Steel