Taros Kami

Gepair Mesh

Alamat

Zhongshan Jalan Kulon Shijiazhuang Hebei Cina NO.788

Telepon

TEL: 008615832151814

Skype

cathyhomes

Website

www.tensilemesh.com

Upami anjeun naros, punten nelepon kami atanapi tinggalkeun pesen ka kami, kami tiasa ngabales anjeun dina 2 jam dina dinten kerja; sareng reply dina 12 jam sabtu minggu, hatur nuhun.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

Gepair bolong

Bolong pikeun bolong hiasan, urang ngagaduhan kaén bolong logam, bolong logam dimekarkeun, ranté kaitkeun bolong, layar logam hiasan sareng arsiték, jsb.

stainlesss steel architectual woven mesh

Baja Stainless Steel Tenun Arsitéktur

Expanded Mesh

Dicampurkeun

Stainless Steel Rope Mesh Woven Type

Gelang Gelang Méncur Tipe Gelang

Black Oxide Rope Mesh

Hideung Oxide Rope Mesh

Stainless Steel Ferrule Mesh

Mesh Ferrule Stainless Steel