Kabel Rod Anyaman Jatél

Otomatis nyanggah Solusi

Kabel Rod Anyaman Jatél

  • Stainless steel cable rod woven mesh

    Ranté kabel baja karat bolong

    Stainless Steel Rod Woven Mesh didamel tina bar atanapi kabel metal.Ia diwangun ku rupa-rupa pola bar logam transverse anu ngalangkungan kabel logam nangtung. Bahan anu dianggo kalebet stainless steel sareng baja kromium tahan korosi kakuatan tinggi.

Gepair bolong

Bolong pikeun bolong hiasan, urang ngagaduhan kaén bolong logam, bolong logam dimekarkeun, ranté kaitkeun bolong, layar logam hiasan sareng arsiték, jsb.

stainlesss steel architectual woven mesh

Baja Stainless Steel Tenun Arsitéktur

Expanded Mesh

Dicampurkeun

Stainless Steel Rope Mesh Woven Type

Gelang Gelang Méncur Tipe Gelang

Black Oxide Rope Mesh

Hideung Oxide Rope Mesh

Stainless Steel Ferrule Mesh

Mesh Ferrule Stainless Steel