Solusi Logam Hiasan

Otomatis nyanggah Solusi

Solusi Logam Hiasan

  • Z shaped stainless steel flat flex wire mesh conveyor belt

    Z baja berbentuk Z sela lempeng kabel kawat bolong conveyor

    Z bentukna kawat stainless steel sabuk conveyor sabuk, sabuk conveyor beubeur datar sayogi dina rupa-rupa bahan, standarna teu stainless steel 304. Bahan-bahan sanésna sayogi nyaéta: stainless steel 316, rupa-rupa waja karbon, sareng bahan kinerja suhu tinggi.

  • Metal fabric cloth

    Lawon lawon logam

    Logam sequin bolong dikontak ku seueur sequins (nganggo 4 cabang) sareng cincin, sigana sapertos lancah, masing-masing 'kaki' tina sequin damel dina cincin sareng dilipat deui sorangan pikeun ngamankeun masing-masing nyambung.

  • Aluminum chain hook mesh

    Ranté pancing bolong aluminium

    Sapertos paménta gaya busana, langkung unik sareng ranté hiasan khusus langkung narik panon urang.

    Tirai hiasan unik anu unik ieu diwangun ku tautan 13mm link yén pancing aluminium gampang dihubungkeun sareng angkat. Ieu sababaraha detil langsir ranté hiasan pikeun rujukan.

  • Metal coil drapery

    Logam coil drapery

    Struktur langsing logam sapertos ieu sapertos pager link ranté, éta dihijikeun ku seueur kabel wavy, panjang kawatna nyaéta jangkungna curtain, sareng urang tiasa ngajalankeun ka mana waé anu anjeun pikahoyong.

Gepair bolong

Bolong pikeun bolong hiasan, urang ngagaduhan kaén bolong logam, bolong logam dimekarkeun, ranté kaitkeun bolong, layar logam hiasan sareng arsiték, jsb.

stainlesss steel architectual woven mesh

Baja Stainless Steel Tenun Arsitéktur

Expanded Mesh

Dicampurkeun

Stainless Steel Rope Mesh Woven Type

Gelang Gelang Méncur Tipe Gelang

Black Oxide Rope Mesh

Hideung Oxide Rope Mesh

Stainless Steel Ferrule Mesh

Mesh Ferrule Stainless Steel