Zoo Jalal

Otomatis nyanggah Solusi

Zoo Jalal

  • Flexible stainless steel bird aviary mesh

    Keluli tahan karat manuk bolong aviary bolong

    Baja Keluli Burung Aviary Mesh, Jaringan Aviary & Jaringan Aviary Kanggo Burung, hayam, Parrot, Anu paling sering dianggo nyaéta Knotted Mesh, bolong jahitan anu stainless steel, nyaéta salah sahiji bolong tenun polos anu dilakukeun ku tangan, unggal kawat tali langka nyebrang ganti di luhur sareng di handap unggal tali kawat tenun. Tali dawai sareng kawat maling umumna ngagaduhan diaméter anu sami.

  • Monkey exhibit mesh, tunnel mesh

    Monyét nunjukkeun bolong, torowongan bolong

    Monyét nunjukkeun bolong, torowongan bolong

  • Lion enclosure mesh

    Singa kandang bolong

    Singa bolong singa umumna diwangun tina stainless steel ferrule bolong atanapi bolong tali saling, bolong stainless steel kabel tali bolong, singa sareng enclos macan boling, Dadi ekonomis sareng ramah lingkungan, kalayan seragam bukaan sareng transparansi anu saé, tali nyaring bolong tiasa masihan optimal kaayaan interaksi pikeun sémah. Kami produsén tali bolong stainless steel di dieu di China, mendesain sareng ngahasilkeun rupa-rupa ukuran singa dipager sabalikna.

Gepair bolong

Bolong pikeun bolong hiasan, urang ngagaduhan kaén bolong logam, bolong logam dimekarkeun, ranté kaitkeun bolong, layar logam hiasan sareng arsiték, jsb.

stainlesss steel architectual woven mesh

Baja Stainless Steel Tenun Arsitéktur

Expanded Mesh

Dicampurkeun

Stainless Steel Rope Mesh Woven Type

Gelang Gelang Méncur Tipe Gelang

Black Oxide Rope Mesh

Hideung Oxide Rope Mesh

Stainless Steel Ferrule Mesh

Mesh Ferrule Stainless Steel