Stainless Steel Tenaga Mesh

Otomatis nyanggah Solusi

Stainless Steel Tenaga Mesh

  • Flexible stainless steel cable woven mesh (Inter-woven type)

    Keluli tahan karat stainless steel anyaman bolong (Tipe antar-anyaman)

    Produk bolong baja stainless steel kami Flexible dibere dina dua séri utama: Inter-anyaman sareng Tipe Ferrule. Bolong antar anu diénék nyaéta katen tangan anu ogé disebut bolong anyaman didamel tina tali sswire halus. Konstruksi tali nyaéta 7 x 7 atanapi 7 x 19 sareng dilakukeun tina AISI 304 atanapi AISI 316 bahan kelompok. Bolong ieu gaduh kakuatan tegangan anu kuat, kalenturan luhur, transparansi tinggi sareng lebar span.The kabel ss fléksibel ngagaduhan kaunggulan anu teu kahandap dibandingkeun sareng produk bolong anu sanés dina seueur aspék sapertos prakték, kaamanan, harta éstétika sareng daya tahan dll. Langkung-langkung deui diapresiasi ku kebon. désainer sareng arsiték di seluruh dunya.

Gepair bolong

Bolong pikeun bolong hiasan, urang ngagaduhan kaén bolong logam, bolong logam dimekarkeun, ranté kaitkeun bolong, layar logam hiasan sareng arsiték, jsb.

stainlesss steel architectual woven mesh

Baja Stainless Steel Tenun Arsitéktur

Expanded Mesh

Dicampurkeun

Stainless Steel Rope Mesh Woven Type

Gelang Gelang Méncur Tipe Gelang

Black Oxide Rope Mesh

Hideung Oxide Rope Mesh

Stainless Steel Ferrule Mesh

Mesh Ferrule Stainless Steel