Balustrade Netting

Otomatis nyanggah Solusi

Balustrade Netting

  • Balustrde and railing protection stainless steel wire rope mesh net

    Balustrde sareng panyalindungan panyaring stainless steel kawat tali bolong

    Baja tahan karat baléter tali idéal pikeun inféksi balustrade, sapertos tangga balustrade, balkon balustrade sareng jalur balustrade. Ruang langkung, langkung seueur pangaruh, langkung aman , stainless steel bolong bolong pikeun pembangunan ulang tangga pikeun wangunan padumukan anu nyayogikeun perlindungan ogé elemen anu dirarancang. Bolong keluli tahan karat fleksibel bolong bolong mupus gaduh épformasi fleksibel, ampir teu kabeungkeut, paling tahan sareng tahan kakuatan tahan, paling tahan hujan, salju sareng badai.

Gepair bolong

Bolong pikeun bolong hiasan, urang ngagaduhan kaén bolong logam, bolong logam dimekarkeun, ranté kaitkeun bolong, layar logam hiasan sareng arsiték, jsb.

stainlesss steel architectual woven mesh

Baja Stainless Steel Tenun Arsitéktur

Expanded Mesh

Dicampurkeun

Stainless Steel Rope Mesh Woven Type

Gelang Gelang Méncur Tipe Gelang

Black Oxide Rope Mesh

Hideung Oxide Rope Mesh

Stainless Steel Ferrule Mesh

Mesh Ferrule Stainless Steel