Logam coil drapery

Logam coil drapery

Katerangan Singkat:

Struktur langsing logam sapertos ieu sapertos pager link ranté, éta dihijikeun ku seueur kabel wavy, panjang kawatna nyaéta jangkungna curtain, sareng urang tiasa ngajalankeun ka mana waé anu anjeun pikahoyong.


Jinis Produk

Produk Tag

Metal Coil Drapery-details1
Metal Coil Drapery-details2

Spésifikasi Mesin Coesh Mesh

Bahan Al, Al Alloy, SS304,316
Kawat Dia 1.0mm, 1.2mm, 1.5mm, 1.6mm, 2.0mm
Sinar Mesh 3x3-10x10mm
Bentuk Bentuk Teguh & melengkung
Perawatan permukaan Semprotan
Warna Syarat Customer
Kaunggulan Teu kapendak, kakuatan-kuat, kuat
Dianggo Perawatan jandéla, pembagi kamar, langsir pancuran
Metal Coil Drapery-details4
Metal Coil Drapery-details3

Pitur Mesh coild
Beurat awét sareng tahan panjang
Fleksibel - Kontrak sareng Ngembang dina Hiji arah
Adat - Dipasang kana Spésifikasi Ukuran Anjeun

Asesoris Mesat Logam Coild
Drilery logam coil, alminum chain link bolong, tiasa dipasang dina siling kalayan lagu aloi alumunium sareng pulley sareng ranté, jalur tiasa dipasang dina témbok siling, katél tiasa ngajantenkeun pamindhahan logam gampang sareng ranté tiasa ngontrol katél . Biasana lawon logam anyaman kami ngagaduhan 1,5 kali atanapi 2 kali tumpang tindih, nalika bolongna ngagantung, éta tiasa nunjukkeun kana bentuk gelombang sareng ngajantenkeun tiris éndah.
Drilery coil logam bakal dianggo salaku langsir, urang tiasa nyayogikeun aksesoris logam pikeun anjeun. Kami bakal masang gulungan dina hiji sisi langsing logam, nalika anjeun nampi barang, ngan pasang lagu dina siling, metoda pamasangan saderhana pisan.
Salaku lacak, urang gaduh dua jinis lagu, hiji nyaéta lurus, pulp ukur tiasa ngalih langsung; anu sanés ngabengkokkeun, jalur melengkung; lagu tiasa ngagulung kana naon waé bentukna numutkeun kana wangunan anjeun.

Pangobatan Metal Coild Mesh Surface
Kami ngagaduhan tilu pangropéa permukaan, dumasar kana warna anu anjeun pikahoyong sareng pangaruh anu dipikahoyong.
1. Asam acar
Perawatan nanaon ieu mangrupikeun pangbasajanna. Fungsina utami nyaéta ngabersihkeun lapisan oksida, sareng langsir logam ngalangkungan perlakuan sapertos kitu, warnana janten bodas silvery
2. Oksidasi anodik
Hiji ieu sakedik kompléks; salah sahiji sabab ieu damel pikeun ningkatkeun kekerasan sareng barang-barang anu ngagantung tina alloy Al. Hiji ieu tiasa ngawarnaan langsir logam, sareng pasar
langsir logam langkung awét sareng geulis
3. Roti bakar (Ieu anu pang populerna)
Jinis ieu mangrupikeun saderhana pikeun ngawarnaan langsir logam, ngan ukur dicampur campur teras nempatkeun tabél logam ka daéran palapis pikeun nyiptakeun warna.

Metal Coild Mesh Application
Drilery coil drapery dipasihan nganggo kawat stainless kualitas luhur, kawat alloy aluminium, kawat kuningan, kawat tambaga atanapi bahan aloi anu sanésna. Éta mangrupikeun bahan hiasan énggal dina konstruksi industri modern sareng seueur dianggo salaku langsir di bumi, layar kanggo balé tuangeun, ngasingkeun hotél, hiasan siling, hiasan dina pameran pameran dagang sareng perlindungan srengenge anu ditarik, jsb.

Metal Coil Drapery-application8
Metal Coil Drapery-application10
Metal Coil Drapery-application
Metal Coil Drapery-application2
Metal Coil Drapery-application4
Metal Coil Drapery-application6
Metal Coil Drapery-application9
Metal Coil Drapery-application11
Metal Coil Drapery-application1
Metal Coil Drapery-application3
Metal Coil Drapery-application5
Metal Coil Drapery-application7

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Gepair bolong

    Bolong pikeun bolong hiasan, urang ngagaduhan kaén bolong logam, bolong logam dimekarkeun, ranté kaitkeun bolong, layar logam hiasan sareng arsiték, jsb.

    stainlesss steel architectual woven mesh

    Baja Stainless Steel Tenun Arsitéktur

    Expanded Mesh

    Dicampurkeun

    Stainless Steel Rope Mesh Woven Type

    Gelang Gelang Méncur Tipe Gelang

    Black Oxide Rope Mesh

    Hideung Oxide Rope Mesh

    Stainless Steel Ferrule Mesh

    Mesh Ferrule Stainless Steel