Monyét nunjukkeun bolong, torowongan bolong

Monyét nunjukkeun bolong, torowongan bolong

Katerangan Singkat:

Monyét nunjukkeun bolong, torowongan bolong


Jinis Produk

Produk Tag

Sistem bolong Terowong Exhibit diwangun ku kabel kawat stainless steel fléksibel dijieun tina bolong anu dirojong ku ring bunder baja padet pikeun ngabentuk torowongan.Ia mangrupikeun konsép évolusionér pikeun ngijinkeun 360 ningali pikeun sémah zoo bari nyiptakeun rohangan anu langkung aman.

Exhibit Mesh4

Jaring tali kawat tahan karat gaduh seueur ciri, nyocogkeun pikeun bolong kandang monyét, cocog pikeun monyét anu ageung, sedeng sareng alit, dilarapkeun pikeun bolong kandang monyét, pameran monyét, kandang monyet, anggar monyét, penghalang monyét.
Jaring torowongan monyét didamel tina stainless steel tur dipasukan ti tali kawat stainless steel. Ieu mangrupikeun jaring fleksibel anu tiasa narilep sareng élastis, sareng tiasa ngabentuk bentuk pipa handapeun dukungan cincin logam sirkular.

Batu bolong monyét stainless steel, jaring torowongan sering dianggo pikeun sadaya jinis monyét, khususna primér sareng monyét. Diaméter bolong torowongan umumna sakitar 75 cm, sareng jarakna antara cincin logam umumna sakitar 200 cm. Spésifikasi produk anu biasa dianggo ku Monkey Tunnel Mesh nyaéta GP1651, GP2051 GP2476, jsb, sareng spésifikasi produk anu biasana dianggo ku Tiger Tunnel Mesh nyaéta GP3251, GP3276, jsb.

Exhibit Mesh5
Exhibit Mesh6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Gepair bolong

    Bolong pikeun bolong hiasan, urang ngagaduhan kaén bolong logam, bolong logam dimekarkeun, ranté kaitkeun bolong, layar logam hiasan sareng arsiték, jsb.

    stainlesss steel architectual woven mesh

    Baja Stainless Steel Tenun Arsitéktur

    Expanded Mesh

    Dicampurkeun

    Stainless Steel Rope Mesh Woven Type

    Gelang Gelang Méncur Tipe Gelang

    Black Oxide Rope Mesh

    Hideung Oxide Rope Mesh

    Stainless Steel Ferrule Mesh

    Mesh Ferrule Stainless Steel