Z baja berbentuk Z sela lempeng kabel kawat bolong conveyor

Z baja berbentuk Z sela lempeng kabel kawat bolong conveyor

Katerangan Singkat:

Z bentukna kawat stainless steel sabuk conveyor sabuk, sabuk conveyor beubeur datar sayogi dina rupa-rupa bahan, standarna teu stainless steel 304. Bahan-bahan sanésna sayogi nyaéta: stainless steel 316, rupa-rupa waja karbon, sareng bahan kinerja suhu tinggi.


Jinis Produk

Produk Tag

Z bentukna karat stainless steel bolong conveyor sabuk kauntungan

Fitur unik sabuk conveyor Flat-Flex nawiskeun seueur kauntungan anu ningkatkeun produktivitas, ngabantosan ngandung biaya sareng ningkatkeun kualitas produk anjeun sadayana, kalebet:
Proporsi anu lega antara kabuka area bolong dugi ka 86%
Gampang beresih, bersih-di-tempat desain
Henteu-dieunakeun, drive positif
Jisim beubeur pisan rendah
Gulungan diameter pangleutikna pangleutikna sareng ngagulung
Pandu didorong pikeun nyukcruk akurat

Z Shape Mesh1
Z Shape Mesh2
Bahan Beusi sténless
Warna Nikel bodas
Standar DIN GB ISO JIS BA ANSI
Kelas SUS201.SUS304. SUS316. A2-70. A2-80.A4-80.4.8 6,8 8.8 10.9 12.9
Lebar 0.2m-3m
Kawat Dia 1.0mm-3.0mm
Dukun 5,5mm-30mm atanapi ngaropéa
Dipaké mesin sistem beubeur conveyor

Z Shape Mesh4

Z bentukna stainless steel kawat mesh conveyor sabuk aplikasi
1. baking
2. Ngamuk
3. Roti
4. Ngeringkeun
5. Ngabobol
6. Katirisan
7. goreng
8. Ngumbah


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Gepair bolong

    Bolong pikeun bolong hiasan, urang ngagaduhan kaén bolong logam, bolong logam dimekarkeun, ranté kaitkeun bolong, layar logam hiasan sareng arsiték, jsb.

    stainlesss steel architectual woven mesh

    Baja Stainless Steel Tenun Arsitéktur

    Expanded Mesh

    Dicampurkeun

    Stainless Steel Rope Mesh Woven Type

    Gelang Gelang Méncur Tipe Gelang

    Black Oxide Rope Mesh

    Hideung Oxide Rope Mesh

    Stainless Steel Ferrule Mesh

    Mesh Ferrule Stainless Steel