Mesh Ferrule Stainless Steel

Otomatis nyanggah Solusi

Mesh Ferrule Stainless Steel

  • Flexible stainless steel cable mesh (ferrule type)

    Fleksibel kabel bolong stainless (flrule type)

    Bolong kabel ferrule kabel tahan karat fléksibel urang dilakukeun tina tali sswire dina rupa jinis bahan sapertos SUS304, SUS304L, SUS316, SUS316L jsb sareng dua struktur strand utama: 7 * 7 sareng 7 * 19. kabel dia.1mm-4mm sareng bolong ukuran: 20mm-160mm. Séri jinis ferrule dibagi-bagi jadi bolong aloi aluminium, baja stainless, tambaga tinned sareng bolong tambaga anu dijulut ku bahan ferrule. Jenis bolong, dianggo deui dina lapangan sapertos balustrades dina sasak sareng tangga, pager halangan ageung, sareng sistem féladas péso. Salaku produk muncul dina hiasan arsitéktur sareng perlindungan, bolong tali baja henteu nyayogikeun hiasan arsitéktur mordern sareng rékayasa hortikultur sareng unsur anu énggal sareng bergaya, anu beuki loba ngahargaan deui ku désainer sareng klien di seluruh dunya.

Gepair bolong

Bolong pikeun bolong hiasan, urang ngagaduhan kaén bolong logam, bolong logam dimekarkeun, ranté kaitkeun bolong, layar logam hiasan sareng arsiték, jsb.

stainlesss steel architectual woven mesh

Baja Stainless Steel Tenun Arsitéktur

Expanded Mesh

Dicampurkeun

Stainless Steel Rope Mesh Woven Type

Gelang Gelang Méncur Tipe Gelang

Black Oxide Rope Mesh

Hideung Oxide Rope Mesh

Stainless Steel Ferrule Mesh

Mesh Ferrule Stainless Steel