Greenwall Mesesh

Otomatis nyanggah Solusi

Greenwall Mesesh

  • Stainless steel green wall mesh

    Tembok témbok beusi tahan karat

    Jukut témbok témbok héjo Stainless, plant climbing bolong janten beuki loba populer di gedong modéren sareng éta parantos janten metode anu anyar pikeun greening dina taun-taun ayeuna. Sistem témbok héjo baja tahan karat nyaéta yén jalma nganggo kabel bolong stainless steel pikeun melak pepelakan héjo dina témbok atanapi di gedong-gedong ageung, naha éta garasi parkir, facades mall atanapi jalan raya kota, ogé tiasa diwangun salaku struktur freestanding, sapertos pager atanapi kolom. , témbok beusi Stainless steel bolong témbok ieu nyayogikeun solusi anu ramah sareng sustainable pikeun para profesional ngeunaan desain gedong sareng konstruksi. Arsiték tiasa kalebet rupa-rupa inovasi dina ngawangun gedong kalayan bantuan kabel baja stainless steel.

Gepair bolong

Bolong pikeun bolong hiasan, urang ngagaduhan kaén bolong logam, bolong logam dimekarkeun, ranté kaitkeun bolong, layar logam hiasan sareng arsiték, jsb.

stainlesss steel architectual woven mesh

Baja Stainless Steel Tenun Arsitéktur

Expanded Mesh

Dicampurkeun

Stainless Steel Rope Mesh Woven Type

Gelang Gelang Méncur Tipe Gelang

Black Oxide Rope Mesh

Hideung Oxide Rope Mesh

Stainless Steel Ferrule Mesh

Mesh Ferrule Stainless Steel