Keluli tahan karat stainless steel anyaman bolong (Tipe antar-anyaman)

Keluli tahan karat stainless steel anyaman bolong (Tipe antar-anyaman)

Katerangan Singkat:

Produk bolong baja stainless steel kami Flexible dibere dina dua séri utama: Inter-anyaman sareng Tipe Ferrule. Bolong antar anu diénék nyaéta katen tangan anu ogé disebut bolong anyaman didamel tina tali sswire halus. Konstruksi tali nyaéta 7 x 7 atanapi 7 x 19 sareng dilakukeun tina AISI 304 atanapi AISI 316 bahan kelompok. Bolong ieu gaduh kakuatan tegangan anu kuat, kalenturan luhur, transparansi tinggi sareng lebar span.The kabel ss fléksibel ngagaduhan kaunggulan anu teu kahandap dibandingkeun sareng produk bolong anu sanés dina seueur aspék sapertos prakték, kaamanan, harta éstétika sareng daya tahan dll. Langkung-langkung deui diapresiasi ku kebon. désainer sareng arsiték di seluruh dunya.


Jinis Produk

Produk Tag

stainless steel rope woven mesh5
stainless steel rope woven mesh6

Spésifikasi kabel beusi stainless steel bolong, tali sabuk bolong

Daptar Stainless tali Kawat tahan karat (Bahan anyaman bolong) Bahanna tina SS 304 atanapi 316 sareng 316L

Kode

Konstruksi Tali Kawat

Min. Ngaganggu Beban
(KN)

Kawat Tali Diameter

Ayat

Batin

mm

Batin

mm

GP-3210W

7x19

8.735

1/8

3.2

4 "x 4"

102 x 102

GP-3276W

7x19

8.735

1/8

3.2

3 "x 3"

76 x 76

GP-3251W

7x19

8.735

1/8

3.2

2 "x 2"

51 x 51

GP-2410W

7x7

5,315

3/32

2.4

4 "x 4"

102 x 102

GP-2476W

7x7

5,315

3/32

2.4

3 "x 3"

76 x 76

GP-2451W

7x7

5,315

3/32

2.4

2 "x 2"

51 x 51

GP-2076W

7x7

3.595

5/64

2.0

3 "x 3"

76 x 76

GP-2051W

7x7

3.595

5/64

2.0

2 "x 2"

51 x 51

GP-2038W

7x7

3.595

5/64

2.0

1,5 "x 1,5"

38 x 38

GP1676W

7x7

2.245

1/16

1.6

3 "x 3"

76 x 76

GP-1651W

7x7

2.245

1/16

1.6

2 "x 2"

51 x 51

GP-1638W

7x7

2.245

1/16

1.6

1,5 "x 1,5"

38 x 38

GP-1625W

7x7

2.245

1/16

1.6

1 "x 1"

25,4 x 25.4

GP-1251W

7x7

1,36

3/64

1.2

2 "x 2"

51 x 51

GP-1238W

7x7

1,36

3/64

1.2

1,5 "x 1,5"

38 x 38

GP-1225W

7x7

1,36

3/64

1.2

1 "x1"

25.4x25.4

stainless steel rope woven mesh7
stainless steel rope woven mesh8

Aplikasi tina baja kawat stainless steel, tali tenunan bolong
Aplikasi pikeun kawat tali beusi stainless steel ieu sasuai pisan, boh di jero rohangan sareng di luar. Diantara aplikasi anu sanésna, éta dipaké pikeun balustrade di-ngeusi, panyayuhan ragrag horisontal atanapi tegak, pamisah, pésta padeukeut, témbok héjo sareng solusi desain zoo.Complex zoo, sapertos beurat hampang, aviaries bébas-penerbangan tilu diménsi atanapi ucing gedé kandang. Jaringan Sareng Sato, kandang sato, jaring manuk, Pertanian, Perumahan, Olahraga, Keamanan Gugur, Taman Samudera sareng lingkungan anu sami, hiasan kebon sareng konstruksi sareng direnovasi.

stainless steel rope woven mesh9


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Gepair bolong

    Bolong pikeun bolong hiasan, urang ngagaduhan kaén bolong logam, bolong logam dimekarkeun, ranté kaitkeun bolong, layar logam hiasan sareng arsiték, jsb.

    stainlesss steel architectual woven mesh

    Baja Stainless Steel Tenun Arsitéktur

    Expanded Mesh

    Dicampurkeun

    Stainless Steel Rope Mesh Woven Type

    Gelang Gelang Méncur Tipe Gelang

    Black Oxide Rope Mesh

    Hideung Oxide Rope Mesh

    Stainless Steel Ferrule Mesh

    Mesh Ferrule Stainless Steel