Ranté kabel baja karat bolong

Ranté kabel baja karat bolong

Katerangan Singkat:

Stainless Steel Rod Woven Mesh didamel tina bar atanapi kabel metal.Ia diwangun ku rupa-rupa pola bar logam transverse anu ngalangkungan kabel logam nangtung. Bahan anu dianggo kalebet stainless steel sareng baja kromium tahan korosi kakuatan tinggi.


Jinis Produk

Produk Tag

Tumbuh kawat lawon mangrupikeun unsur anu luar biasa pikeun hiasan arsitéktur, pikeun praséman langsing logam tiasa gampang caket panon anjeun. Dijieun ku karajinan khusus, éta boga kalenturan unik sareng gloss garis logam sareng disukai ku musium, gedung paméran grand, sareng industri hiasan kapribadian sanés.

Cable Rod Woven Mesh4

Jambon kabel: 0.5--80.0mm.
Rod Dia: 0.45--4.0mm
Rod Pitch: 1.6--30.0mm
Perawatan Permukaan: Logam Asli Warna, Plating Titanium Emas, Pérak.
Pelanggan 85% milih warna Metal Asli,
Customer 15% milih anu sanés.

Stainless Steel Rod Rod Woven Mesh Application
Batang kabel anu dirajut bolong biasana dianggo dina ngawangun tingkat luhur, divider, siling, balconies sareng koridor, jepret, staircases sareng stasiun aksés bandara, hotel, kafe, musium, imah opera, balé konsér, gedong kantor, aula paméran, parigi, mall tempat anu sanés.

Cable Rod Woven Mesh5

Kumaha cara ngadamel kabel Rod Woven Mesh?
Anjeun kedah nyayogikeun bahan, diameter kabel, pitch kabel, rod diameter, rod pitch, sareng kuantitas pikeun nanyakeun tawaran, anjeun ogé tiasa nunjukkeun upami anjeun ngagaduhan syarat khusus. Kami bakal nyayogikeun daptar cutatan resmi saatos ditampi panalungtikan anjeun.

2. Naha anjeun tiasa masihan conto hiasan Mesh? Sakumaha lami éta sampelna kedah disiapkeun?
Leres, urang tiasa nyayogikeun sample .Sample produksi waktos na 5 ~ 7 dinten.

3. Naha anjeun tiasa masihan terang cara masang kabel Rod Woven Mesh?
Leres, kami gaduh insinyur profésional pikeun ngabantosan anjeun masang kabel Rod Woven Mesh. Sareng tiasa ngabéréskeun masalah naon waé anu aya di instalasi.

4. Naha anjeun tiasa nyayogikeun jasa ngaropéa?
Leres, urang tiasa. Urang tiasa ngahasilkeun numutkeun kabutuhan anjeun, sareng tiasa nyarankeun anjeun produk anu murah pikeun anjeun.

Cable Rod Woven Mesh6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori

    Gepair bolong

    Bolong pikeun bolong hiasan, urang ngagaduhan kaén bolong logam, bolong logam dimekarkeun, ranté kaitkeun bolong, layar logam hiasan sareng arsiték, jsb.

    stainlesss steel architectual woven mesh

    Baja Stainless Steel Tenun Arsitéktur

    Expanded Mesh

    Dicampurkeun

    Stainless Steel Rope Mesh Woven Type

    Gelang Gelang Méncur Tipe Gelang

    Black Oxide Rope Mesh

    Hideung Oxide Rope Mesh

    Stainless Steel Ferrule Mesh

    Mesh Ferrule Stainless Steel