Jaringan Kabel Arsitéktur

Otomatis nyanggah Solusi

Jaringan Kabel Arsitéktur

  • Architecture cable mesh

    Bolong kabel bolong

    Jambon kabel Arsitektur Stainless Steel transparan jeung inovatif, bolong tiasa dianggo dina sagala jinis aplikasi kalebet balustrades dina sasak sareng tangga, kandang zoo fleksibel, bolong aviary, pager halangan ageung, sareng ngawangun sistem trellis dll.

Gepair bolong

Bolong pikeun bolong hiasan, urang ngagaduhan kaén bolong logam, bolong logam dimekarkeun, ranté kaitkeun bolong, layar logam hiasan sareng arsiték, jsb.

stainlesss steel architectual woven mesh

Baja Stainless Steel Tenun Arsitéktur

Expanded Mesh

Dicampurkeun

Stainless Steel Rope Mesh Woven Type

Gelang Gelang Méncur Tipe Gelang

Black Oxide Rope Mesh

Hideung Oxide Rope Mesh

Stainless Steel Ferrule Mesh

Mesh Ferrule Stainless Steel