Jaringan Kabel Hideung Hideung

Otomatis nyanggah Solusi

Jaringan Kabel Hideung Hideung

  • Black Oxide Stainless Steel Cable Mesh

    Mesh Kabel Keluli tahan karat Hideung Oksida

    Kabel kabel Kabel Hideung Hideung Oksida diproduksi tina tali kawat stainless steel kelas tinggi, bahanna kaasup AISI304, AISI316 sareng AISI316L; Ukuran Kawat Kabel Hideung Hideung Oksida tiasa ngaropea pikeun cocog sareng balustrade, rel anjeun atanapi aplikasi arsitéktur; Bentuk diagonal sareng henteu teratur ogé tiasa ngaropéa.

Gepair bolong

Bolong pikeun bolong hiasan, urang ngagaduhan kaén bolong logam, bolong logam dimekarkeun, ranté kaitkeun bolong, layar logam hiasan sareng arsiték, jsb.

stainlesss steel architectual woven mesh

Baja Stainless Steel Tenun Arsitéktur

Expanded Mesh

Dicampurkeun

Stainless Steel Rope Mesh Woven Type

Gelang Gelang Méncur Tipe Gelang

Black Oxide Rope Mesh

Hideung Oxide Rope Mesh

Stainless Steel Ferrule Mesh

Mesh Ferrule Stainless Steel