stainlesss steel architectual woven mesh

Baja Stainless Steel Tenun Arsitéktur

Expanded Mesh

Dicampurkeun

Stainless Steel Rope Mesh Woven Type

Gelang Gelang Méncur Tipe Gelang

Black Oxide Rope Mesh

Hideung Oxide Rope Mesh

Stainless Steel Ferrule Mesh

Mesh Ferrule Stainless Steel

Gepair Mesh

Bolong Gepair utamina museurkeun desain sareng pabrik logam fleksibel

Urang difokuskeun desain inovatif bolong logam anu fleksibel
sareng pabrik.

Bolong Gepair utamina museurkeun desain sareng pabrik logam fleksibel, anu ngagaduhan 20 taun pangalaman dina widang ieu. Kelenturan kawat stainless steel bolong, kawat kabel bolong, jenis bolong anu dilakukeun ku tangan anu seueur dianggo dina zoo mesh enclosure, manuk aviary, tangga, tembok témbok inox tali bumi sareng landscaping, hiasan sareng tali seni bolong, balustrade sareng rel kabel bolong bolong, kaamanan sareng sistem perlindungan luruh.
Bolong pikeun bolong hiasan, urang ngagaduhan kaén bolong logam, bolong logam dimekarkeun, ranté kaitkeun bolong, layar logam hiasan sareng arsiték, jsb.

Gepair bolong

Bolong pikeun bolong hiasan, urang ngagaduhan kaén bolong logam, bolong logam dimekarkeun, ranté kaitkeun bolong, layar logam hiasan sareng arsiték, jsb.

stainlesss steel architectual woven mesh

Baja Stainless Steel Tenun Arsitéktur

Expanded Mesh

Dicampurkeun

Stainless Steel Rope Mesh Woven Type

Gelang Gelang Méncur Tipe Gelang

Black Oxide Rope Mesh

Hideung Oxide Rope Mesh

Stainless Steel Ferrule Mesh

Mesh Ferrule Stainless Steel