Screen Mesh Expanded

Otomatis nyanggah Solusi

Screen Mesh Expanded

  • Aluminum expanded metal mesh

    Aluminium logam bolong bolong

    Mesh Metal Expanded Metal Mesh didamel tina piring aluminium anu seragam ditumbuk / sesebutan sareng diangkat, ngabentuk bentuk inten / rhombic (standar). Ditambihan, piring bolong aluminium bakal lami kaayan dina kaayaan normal. Struktur ngawangun inten sareng lébar ngadamel jenis grille bolong kuat sareng kaku. Panels of Aluminium Expanded bisa diciptakeun kana sababaraha pola bukaan (sapertos standar, jinis beurat sareng ramping). Rupa-rupa ukuran, ukuran pambukaan, bahan sareng ukuran lambar tiasa diproduksi. Bebas waé pikeun ngahubungi kami upami anjeun resep.

Gepair bolong

Bolong pikeun bolong hiasan, urang ngagaduhan kaén bolong logam, bolong logam dimekarkeun, ranté kaitkeun bolong, layar logam hiasan sareng arsiték, jsb.

stainlesss steel architectual woven mesh

Baja Stainless Steel Tenun Arsitéktur

Expanded Mesh

Dicampurkeun

Stainless Steel Rope Mesh Woven Type

Gelang Gelang Méncur Tipe Gelang

Black Oxide Rope Mesh

Hideung Oxide Rope Mesh

Stainless Steel Ferrule Mesh

Mesh Ferrule Stainless Steel