Rangking Hook Screen

Otomatis nyanggah Solusi

Rangking Hook Screen

  • Aluminum chain hook mesh

    Ranté pancing bolong aluminium

    Sapertos paménta gaya busana, langkung unik sareng ranté hiasan khusus langkung narik panon urang.

    Tirai hiasan unik anu unik ieu diwangun ku tautan 13mm link yén pancing aluminium gampang dihubungkeun sareng angkat. Ieu sababaraha detil langsir ranté hiasan pikeun rujukan.

Gepair bolong

Bolong pikeun bolong hiasan, urang ngagaduhan kaén bolong logam, bolong logam dimekarkeun, ranté kaitkeun bolong, layar logam hiasan sareng arsiték, jsb.

stainlesss steel architectual woven mesh

Baja Stainless Steel Tenun Arsitéktur

Expanded Mesh

Dicampurkeun

Stainless Steel Rope Mesh Woven Type

Gelang Gelang Méncur Tipe Gelang

Black Oxide Rope Mesh

Hideung Oxide Rope Mesh

Stainless Steel Ferrule Mesh

Mesh Ferrule Stainless Steel