Asesoris Sareng kustomisasi

Otomatis nyanggah Solusi

Asesoris Sareng kustomisasi

  • Stainless steel threaded long quicklink

    Baja stainless threaded panjang gancang

    Pautan stainless steel gancang presion anu gancang nyaéta bunderan logam kalayan pambukaan dina hiji sisi sareng didamel tina 304 atanapi 316 grade steel.Once link aya dina tempat, anjeun ngan ukur nyeker leungeun baju dina tempatna dibukaan pikeun nutup éta ditutup. hal anu hébat nya moal karat dina waktosna, bahkan dina hawa beueus. Sanaos biasana dina ukuran 3.5mm sareng 14mm, upami aya ukuran anu spesial anu ditéang, punten naroskeun ka kami salaku kami kamungkinan pisan pikeun nyayogikeunana.

Gepair bolong

Bolong pikeun bolong hiasan, urang ngagaduhan kaén bolong logam, bolong logam dimekarkeun, ranté kaitkeun bolong, layar logam hiasan sareng arsiték, jsb.

stainlesss steel architectual woven mesh

Baja Stainless Steel Tenun Arsitéktur

Expanded Mesh

Dicampurkeun

Stainless Steel Rope Mesh Woven Type

Gelang Gelang Méncur Tipe Gelang

Black Oxide Rope Mesh

Hideung Oxide Rope Mesh

Stainless Steel Ferrule Mesh

Mesh Ferrule Stainless Steel