Stainless Steel Resh Mesh

Otomatis nyanggah Solusi

Stainless Steel Resh Mesh

  • Black Oxide Stainless Steel Cable Mesh

    Mesh Kabel Keluli tahan karat Hideung Oksida

    Kabel kabel Kabel Hideung Hideung Oksida diproduksi tina tali kawat stainless steel kelas tinggi, bahanna kaasup AISI304, AISI316 sareng AISI316L; Ukuran Kawat Kabel Hideung Hideung Oksida tiasa ngaropea pikeun cocog sareng balustrade, rel anjeun atanapi aplikasi arsitéktur; Bentuk diagonal sareng henteu teratur ogé tiasa ngaropéa.

  • Flexible stainless steel cable woven mesh (Inter-woven type)

    Keluli tahan karat stainless steel anyaman bolong (Tipe antar-anyaman)

    Produk bolong baja stainless steel kami Flexible dibere dina dua séri utama: Inter-anyaman sareng Tipe Ferrule. Bolong antar anu diénék nyaéta katen tangan anu ogé disebut bolong anyaman didamel tina tali sswire halus. Konstruksi tali nyaéta 7 x 7 atanapi 7 x 19 sareng dilakukeun tina AISI 304 atanapi AISI 316 bahan kelompok. Bolong ieu gaduh kakuatan tegangan anu kuat, kalenturan luhur, transparansi tinggi sareng lebar span.The kabel ss fléksibel ngagaduhan kaunggulan anu teu kahandap dibandingkeun sareng produk bolong anu sanés dina seueur aspék sapertos prakték, kaamanan, harta éstétika sareng daya tahan dll. Langkung-langkung deui diapresiasi ku kebon. désainer sareng arsiték di seluruh dunya.

  • Flexible stainless steel cable mesh (ferrule type)

    Fleksibel kabel bolong stainless (flrule type)

    Bolong kabel ferrule kabel tahan karat fléksibel urang dilakukeun tina tali sswire dina rupa jinis bahan sapertos SUS304, SUS304L, SUS316, SUS316L jsb sareng dua struktur strand utama: 7 * 7 sareng 7 * 19. kabel dia.1mm-4mm sareng bolong ukuran: 20mm-160mm. Séri jinis ferrule dibagi-bagi jadi bolong aloi aluminium, baja stainless, tambaga tinned sareng bolong tambaga anu dijulut ku bahan ferrule. Jenis bolong, dianggo deui dina lapangan sapertos balustrades dina sasak sareng tangga, pager halangan ageung, sareng sistem féladas péso. Salaku produk muncul dina hiasan arsitéktur sareng perlindungan, bolong tali baja henteu nyayogikeun hiasan arsitéktur mordern sareng rékayasa hortikultur sareng unsur anu énggal sareng bergaya, anu beuki loba ngahargaan deui ku désainer sareng klien di seluruh dunya.

Gepair bolong

Bolong pikeun bolong hiasan, urang ngagaduhan kaén bolong logam, bolong logam dimekarkeun, ranté kaitkeun bolong, layar logam hiasan sareng arsiték, jsb.

stainlesss steel architectual woven mesh

Baja Stainless Steel Tenun Arsitéktur

Expanded Mesh

Dicampurkeun

Stainless Steel Rope Mesh Woven Type

Gelang Gelang Méncur Tipe Gelang

Black Oxide Rope Mesh

Hideung Oxide Rope Mesh

Stainless Steel Ferrule Mesh

Mesh Ferrule Stainless Steel