Anti serelek Kabel Jatél

Otomatis nyanggah Solusi

Anti serelek Kabel Jatél

  • Anti-drop wire rope net

    Jangkar anti anti jaring tali

    Anti-drop Wire Rope Mesh, ngarobih jaring kaamanan anu dicegah, dirarancang pikeun nyegah résiko Turun Leungit sareng ngajantenkeun lingkungan tempat langkung aman. Kacilakaan atanapi turunna kacilakaan lumangsung nalika hiji barang ragrag tina jangkungna sareng nyababkeun karusakan alat, tatu atanapi maotna. Ieu sanés ngan ukur ngancam kasalametan personil tapi ogé alat kritis di daérah pangaruh poténsial.

Gepair bolong

Bolong pikeun bolong hiasan, urang ngagaduhan kaén bolong logam, bolong logam dimekarkeun, ranté kaitkeun bolong, layar logam hiasan sareng arsiték, jsb.

stainlesss steel architectual woven mesh

Baja Stainless Steel Tenun Arsitéktur

Expanded Mesh

Dicampurkeun

Stainless Steel Rope Mesh Woven Type

Gelang Gelang Méncur Tipe Gelang

Black Oxide Rope Mesh

Hideung Oxide Rope Mesh

Stainless Steel Ferrule Mesh

Mesh Ferrule Stainless Steel