Lawon lawon logam

Lawon lawon logam

Katerangan Singkat:

Logam sequin bolong dikontak ku seueur sequins (nganggo 4 cabang) sareng cincin, sigana sapertos lancah, masing-masing 'kaki' tina sequin damel dina cincin sareng dilipat deui sorangan pikeun ngamankeun masing-masing nyambung.


Jinis Produk

Produk Tag

Metal Mesh Fabric-details

Spésifikasi Lembar Mesh Aluminium
Bahan: Aluminium, Tambaga
Sequin ukuran: 3mm, 4mm, 6mm, 8mm, 10mm
Ukuran panel: 0.45m x1.5m atanapi ngaropéa
Bentuk Sequin: Dataran, Bunder, Bélok sareng Alun-alun, jsb.
Pitur: Beungeut lemes, rupa-rupa warna, desain busana
Kelir: Bentukna khusus
Bungkusan: gelembung di jero, kotak kayu atanapi karton di luar
Dianggo: Tirai, kantong, lawon méja, pakéan busana, sapatu

Metal Mesh Fabric3

Spésifikasi Dasar basis Rhinestone Mesh

Bahan Aluminium + Batu Gelas
Sequin ukuran 2mm, 3mm, 4mm
Ukuran panel 0.45m x1.2m atanapi ngaropéa
Warna Didamel khusus
Pakét Gelembung di jero, kotak kai atanapi karton di luar
Dianggo  Pakéan, sapatu bridal, bikini, kerah pakean, kantong jsb
Metal Mesh Fabric-details2
Metal Mesh Fabric-details3

Langkung Langkung
Mesh Cetak Aluminium Sutra

Metal Mesh Fabric-details4
Metal Mesh Fabric-details5

Aliran Ngajak Gawé Logam
1. Kami ngagaleuh bahan (kasét alloy aluminium) numutkeun ukuran sequinna /
2. Maka stamping kasét kana bentuk lancah
3. Ayeuna éta mangrupikeun léngkah anu paling penting - — Tenun Net, saatos mesin na mancén kaset Al, sekuin ieu bakal dikirimkeun ka tempat jaring tenun pikeun ngahijikeun sareng cincin, unggal cincin digabungkeun sareng 4 séri.
4. Nalika salse anyaman jaring, maka éta mangrupikeun panél (1,5 * 0.45m)
5. Ieu mangrupikeun meresihan kokotor minyak dina kolam renang gedé (sakitar 5 menit.) Teras urang bakal ngabersihan bolong cai, ngawarnaan, meresihan, teras ngagantung dugi ka garing.
6. Upami anjeun hoyong ukuran anu lumayan, maka urang parantos dilakukeun dina léngkah ieu, tapi upami anjeun hoyong meter persagi, kami kedah ngahijikeun bolong ku jalan manual.

Kauntungan Mesh Logam 
1. Fireproof: Kain bolong anu siga kieu teu sapertos lawon, éta henteu pisah.
2. Buktikeun-buktina: Kain logam teu tiasa nyusut atanapi manjang,
3. Gampang pikeun ngabersihkeun: Anjeun ngan ukur nganggo sapotong saré kanggo ngusap éta nalika lawon logam kotor.
4. Sun-buktina buktina: Meses teu terang kana sinar panonpoé tropis pisan.

Logam Mesh Bahanna:
Salaku jinis bolong ieu tiasa dipotong ku gunting, janten anjeun tiasa motong bolong kana unggal bentuk anu anjeun pikahoyong, sapertos anjeun tiasa damel pakéan pikeun boneka Barbie anu anjeun pikahoyong, ngadamel putus ceuli anu indah pikeun diri anjeun.
Upami henteu, anjeun tiasa nganggo ieu make langsir pikeun bumi anjeun, mal, hotel sareng toko anjeun. Éta bakal langkung narik.
Dina hiji kecap, anjeun tiasa ngalakukeun sagala anu anjeun tiasa bayangkeun nganggo bolong ieu.

Metal Mesh Fabric-applcaication
Metal Mesh Fabric-applcaication3
Metal Mesh Fabric-applcaication2
Metal Mesh Fabric-applcaication04

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Gepair bolong

    Bolong pikeun bolong hiasan, urang ngagaduhan kaén bolong logam, bolong logam dimekarkeun, ranté kaitkeun bolong, layar logam hiasan sareng arsiték, jsb.

    stainlesss steel architectual woven mesh

    Baja Stainless Steel Tenun Arsitéktur

    Expanded Mesh

    Dicampurkeun

    Stainless Steel Rope Mesh Woven Type

    Gelang Gelang Méncur Tipe Gelang

    Black Oxide Rope Mesh

    Hideung Oxide Rope Mesh

    Stainless Steel Ferrule Mesh

    Mesh Ferrule Stainless Steel