Tentang Kami

Gepair Mesh

about-us

Profil Perusahaan

Gepairbolong utamina pokus desain sareng pabrik logam fleksibel, anu ngagaduhan 20 taun pangalaman dina widang ieu. Kelenturan kawat stainless steel bolong, kawat kabel bolong, jenis bolong anu dilakukeun ku tangan anu seueur dianggo dina zoo mesh enclosure, manuk aviary, tangga, tembok témbok inox tali bumi sareng landscaping, hiasan sareng tali seni bolong, balustrade sareng rel kabel bolong bolong, kaamanan sareng sistem perlindungan luruh.
Bolong pikeun bolong hiasan, urang ngagaduhan kaén bolong logam, bolong logam dimekarkeun, ranté kaitkeun bolong, layar logam hiasan sareng arsiték, jsb.

Kami pabrik pabrik dilatih pisan sareng terampil dina widang tina stainless steel handmade bolong. Kami gaduh sistem QC anu ketat sareng pariksa sacara saksama sateuacan, salami sareng saatos produksi bolong. Salila taun-taun kapengker, urang salawasna meunang pangalaman anu berharga pikeun produksi sareng penjualan, sareng aya breakout ageung dina desain, jual sareng jasa saatos jual. Produk urang parantos nunjukkeun di pasar Australia, AS, Perancis, Spanyol, Mexico, Dénmark, Swédia, Jepang, Koréa Kidul, India, Singapura, Kuwait. Sasarengan tujuan anu cicing sareng kiridit, dimekarkeun kalayan kualitas, Gepair Mesh ngabagéakeun kerjasama ti dunya dina dasar saling percanten saling pangwangunan!

about-us1
about-us2

Strategi Perusahaan

MaksudPikeun janten pamimpin industri tegalan tegangan ku cara méré produk mesh anu mumpuni unggul, jasa ditingkatkeun, hubungan sareng kauntungan. Tumuwuh babarengan para nasabah anu kami dihargai di sakumna dunya.

Visi •Pikeun nyayogikeun jasa anu langkung saé pikeun dilangkepan ekspektasi para nasabah anu kami hargai.

Misi •Ngawangun hubungan jangka panjang sareng konsumén sareng klien kami sareng nyayogikeun layanan palanggan anu luar biasa ku ngudag usaha ngalangkungan inovasi sareng téknologi canggih.

Nilai inti • Kami percanten pikeun ngubaran para nasabah kalayan hormat sareng iman; Urang tumuwuh ngaliwatan kreativitas, penemuan sareng inovasi; Urang ngahijikeun kajujuran, integritas sareng etika bisnis kana sagala aspek bisnis anu fungsina.


Gepair bolong

Bolong pikeun bolong hiasan, urang ngagaduhan kaén bolong logam, bolong logam dimekarkeun, ranté kaitkeun bolong, layar logam hiasan sareng arsiték, jsb.

stainlesss steel architectual woven mesh

Baja Stainless Steel Tenun Arsitéktur

Expanded Mesh

Dicampurkeun

Stainless Steel Rope Mesh Woven Type

Gelang Gelang Méncur Tipe Gelang

Black Oxide Rope Mesh

Hideung Oxide Rope Mesh

Stainless Steel Ferrule Mesh

Mesh Ferrule Stainless Steel